:: Heim ::

:: Kurs ::

:: Føring ::



Tlf. +47 95 11 69 27
roger@fjelling.no
Sportsklatrekurs

2 dagers klatrekurs med hensikt å lære å lede på borebolter på klippefelt. Det krevst ingen førkunnskap for å delta. Eignar seg også for dei som har klatra litt innandørs og vil komme igang med klatring utandørs.  Me stiller med sele, tau og sikringsutstyr. 

Moment på kurset:

- Lære god sikringsteknikk
- Ledetrenning på borebolter.
- Røysletrening.
 

Kameratredingskurs

rigging av standplass. For deg som klatrar litt på eigne sikringar og ynskjer å lære grunnleggjane kameratredning. Det vert lagt opp til mykje praktiske øvingar på klippe, kor ein startar med det grunnleggande og bygge på etter kvert. Målsetninga er at etter kurset skal ein kunne vere litt meir sjølvberga i fjellet. Kurset går over 2 dagar og element som vert øvd på er:

- Heising av andremann.
- Frigjering frå standplass.
- Rappel med skada.
- Forflytting av skada over travers.
- Redning etter fyrstemannsfall.
- Fyrstehjelp i fjellet.



Klatrekurs på Kalymnos

Roger på veg opp. Komme i gang med klatringa før sommaren eller til hausten? Kanskje eit klatrekurs på Kalymnos kunne freiste då? Eller kanskje du har lyst å oppleve Kroatia? Arrangerar også kurs i Paklencia, Kroatia. Nybegynnerkurs i sportsklatring over 5 dagar. Det vert innføring i både klatreteknikk, sikker bruk av utstyr, trening på leding under kontrollerte forhold og korte turar over fleire taulengder med standplassar.

Kalymnos har på kort tid etablert seg som ein klatredestinasjon i verdsklasse. Både klimaet og naturen gjev gode forutsetningar for klatring. Rundt 2000 bolta ruter innan rekkevide på sykkel frå overnatting i Masouri

Me overnattar på hotell i Masouri, som er ein liten ferieby på vestsida av Kalymnos. Her er eit stort utval av kafeer og resturanter, samt øyas beste strender
ed sykkel er det mellom 5 og 25 minutt til klatrefelta.

Prisen inkluderar ikkje reise og mat, men dekker overnatting og utstyrsleige. Totalt vert det 7 overnattingar, med avreise og heimkomst på laurdag.
For flybilletter: ryanair.com/no

Kr. 7400,-
Sportsklatrekurs

Når?

Juni-juli-august

Kvar?
Stegagjerde, Jostedal.

Pris?
NOK 3500,-

Påmelding?
På epost innan 1. juni.
Minimum 2 deltakarar.
Kameratredning

Når?

Juni-juli-august

Kvar?
Stegagjerde, Jostedal.

Pris?
NOK 3500,-

Påmelding?
På epost innan 1. juni.
Minimum 2 deltakarar.
Klatrekurs Kalymnos

Når?

Mai 2014

Kvar?
Kalymnos, Hellas

Pris?
NOK 7400,-

Påmelding?
Påmelding innan 1. september  2015.
Minimum 2 deltakarar.

Reise?
www.ryanair.com/no
www.nsb.no